Tomatis - нейросенсорна стимуляція

Print this pagePrint this page

<strong>Tomatis - нейросенсорна стимуляція</strong>

Друзі, наш центр пройшов акредитацію і отримав допуск для використання в переліку своїх послуг - Метод Tomatis®.

Дана методика використовується в 75 країнах світу.

Ми не стверджуємо, що це панацея від усіх хвороб, ми говоримо про те, що це ефективно.

Метод Tomatis® є природним підходом до нейро сенсорної стимуляції. Його аудіо програми змінюють музику і голос в реальному часі для залучення уваги мозку і розвитку моторних, емоційних і когнітивних здібностей.

Розроблений французьким лікарем і вченим Альфредом Томатіс, Метод Tomatis® спирається на останні технологічні розробки і відмінну кваліфікацію експертів, які пройшли курси підготовки до його застосування.

Метод Tomatis® діє за допомогою унікального портативного апарату TalksUp®. Апарат був спеціально створений для обробки музики і голосу з використанням спеціальних параметрів. Цей інструмент має безліч функцій, в тому числі електронним чергуванням, так званим «Electronic Gating®».

Чергування - це унікальний не інвазивний спосіб, який дозволяє реалізувати ефекти від звукового контрасту шляхом різкого переходу від низьких до високих частот. Цей постійний перехід від низьких до високих частот і назад викликає сильний процес акомодації з боку вуха та стимулює, таким чином, мозок.

Провівши оцінку Ваших здібностей до слухання, фахівець Tomatis® складе програму сеансів прослуховування, відповідну Вашому профілю. Завдяки TalksUp®, Ви можете проводити аудіо сеанси у себе вдома або в сертифікованому центрі.

На так званих «пасивних» сеансах Ви слухаєте музику через навушники, які передають звуки в вухо (повітряна провідність), а також шляхом кісткової вібрації (кісткова провідність). Під час «активних» занять, Ви виконуєте вправи на читання і повторення в тих же навушниках, але обладнаних ще і мікрофоном. В цьому випадку обробляється Ваш голос для вдосконалення роботи аудіо-голосової петлі.

 

З питань запису на реабілітацію і попередньої консультації, звертайтесь за телефоном: 

+380 (44) 587 87 67

 

Бажаєте щоб ми вам зателефонували? Для цього заповніть форму зворотнього зв'язку!

 

Ознайомитися з детальним переліком процедур та їх вартістю ви зможете на нашому сайті за посиланням Перелік процедур та їх вартість